Har du fått påpekande av kommunen på ditt enskilda avlopp eller vill du vara redo med en godkänd anläggning när dom dyker upp hos dig! I samarbete med Grundvattenteknik i Varberg har vi både rätt kunskap och utrustning för att bygga ditt nya avlopp. Vi sköter alla ansökningar och kontakt med din kommun för att på ett så tryggt och ekonomiskt sätt som möjligt bygga ditt nya avlopp.


Behöver ditt hus dräneras eller har du tänkt gräva en pol vi hjälper så gärna till med de flesta mindre entreprenadarbeten. Våran maskin på 4,5 ton är liten nog att ta sig in i villaträdgårdar men stor nog att klara av lite större arbeten utan att hela trädgården behöver få stryka på foten.


Med vår lastväxlare transporterar vi bort det du inte vill ha och kör dit det du behöver. Vi har även en kranbil som kan lyfta undan det som kan tänkas vara i vägen eller lyfta in det som ska komma på plats. 


Genom vårat samarbete med Grundvattenteknik i Varberg kan vi ordna ny vattenbrunn eller borra energi (bergvärme). Kulvertdragningen i samband med detta fixar vi, allt för att göra det så enkelt för dig som möjligt.