Genom många års samlande av kunskap och med tron på att kvalitet får kunder att stanna är det inte många jobb som är för stora eller små för oss. Det kan handla om ett litet paket som behöver expressbud eller 500 ton stål som ska distribueras över hela landet, båda är exempel på vad vi arbetar med.

Vi har under åren samlat på oss stor erfarenhet och ett kontaktnät som sträcker sig utanför vårat lands gränser, det ger oss en bra grund för att lösa era transporter.


Vi kan ordna både öppna ekipage, skåp ekipage, kranbilar, flisbilar / tippbilar, budbilar, följebilar ja det mesta som marknaden kan erbjuda. Vi har kontakterna och kunskapen om vad som är efektivast för dina transporter både ur miljö och ekonomisk synvinkel. 

Vi har tillgång till egen kranbil, Lastväxlare och även en egen följebil. Behöver ni hjälp med dispansansökningar för breda eller långa transporter hjälper vi er även med det. 


Genom att vissa av våra kunder har väldigt varierat godsflöde, har vi blivit duktiga på att hantera stora toppar och genom det skapat oss ett stort kontaktnät av duktiga externa åkerier och transportörer. 

Nu är tredje generationen på väg att ta över och Christer som passerat 70 med råge har förtjänat att trappa ned en aning, men kontakterna och kunskapen finns med i nästa generation som kanske också har mer framtidstro, större vilja och mer energi.

På senare år har ståltransporter och framförallt armering blivit lite av vår grej, vi utför idag transporter åt tre av Sveriges största bolag inom detta. Men nya områden är inget som skrämmer oss, för över 60 år sedan startade Gösta Eriksson ett häståkeri och det har hunnit passera många spännande uppdrag sedan dess. 

Linjetrafik på Norge, kontinent trafik på både öst och väst Europa, Specialtransporter inom både Sverige och Europa, som ni förstår har vi hunnit med att både samla kunskap och minnen!


Tveka inte att prova oss både i små och stora uppdrag! Vi gillar utmaningar.